After School


IN SIGURANTA DUPA ORELE DE SCOALA

Gradinita Kidtime ofera program after school in sectorul 3, in cadrul sediului din zona Decebal/Bd. Hurmuzachi. Cladirea noastra se afla vis-a-vis de scoala generala Cezar Bolliac  (nr. 70).

Activitatile din cadrul programului After School sunt organizate sub directa si atenta indrumare a cadrelor didactice specailizate, care ii vor asista pe copii la efectuarea temelor pentru acasa.

Copiii au acces la locul de joaca al gradinitei, la biblioteca noastra, beneficiaza de masa de pranz gatita in bucataria proprie si o gustare inainte de plecarea acasa.

Elevii inscrisi la After School pot opta pentru cursurile optionale de karate, limba engleza si pictura. In taxa lunara este inclusa si efectuare/verificarea temelor la limba engleza, insa pentru ore de aprofundare, se poate alege cursul optional de limba engleza.

Inscrierile se pot face oricand in timpul anului scolar, in limita locurilor disponibile. Functionam si pe perioada verii, cand ii asteptam pe copii la cluburi de vara si ateliere de creatie (detaliile vor fi publicate pe site).

Va invitam sa ne sunati pentru a programa un tur al centrului nostru educational.